La Sala s'omple pel RRandom!

Artistes de tots els estils actuaran a Rubí durant tota una setmana
Judit Neddermann actuarà amb Dolo Candela per tancar les actuacions del RRandom a La Sala
Judit Neddermann actuarà amb Dolo Candela per tancar les actuacions del RRandom a La Sala | Cedida

 

 

El Teatre Municipal La Sala serà un dels epicentres del Rubí Random Music Festival d'aquest any. Paco Candela, Marwan, Maruja Limón, Judit Neddermann i Dolo Beltran ompliran aquest escenari entre els dies 24 i 27 de juny. El Rubí Random Music Festival és un festival de música on hi tenen trobada artistes de diferents estils musicals. Els rubinencs podran gaudir entre el dissabte 22 de juny i el diumenge 30 de 27 artistes consagrats.

 

Paco Candela
Paco Candela | Cedida

 

 

Paco Candela serà l'encarregat d'obrir els concerts que es faran aquests dies al Teatre Municipal La Sala. Candela, un dels cantaors més reconeguts, presentarà 'Mi Mundo', l'obra que ha marcat un abans i un després a la seva trajectòria. En el seu món, hi podreu trobar nostàlgia, amor pels animals i la naturalesa. Tota una experiència per gaudir amb els cinc sentits.

Compra entrades

 

Marwan
Marwan | Cedida

 

 

Marwan arriba a Rubí com un dels cantautors més reconeguts del panorama musical actual amb sales plenes per tota Espanya i part de l'Amèrica Llatina. Tot i que Marwan és un artista independent que treballa sense cap segell discogràfic al darrer, ha aconseguit fer-se lloc en el mercat i ha arribat a aconseguir diversos premis. A més, Marwan ha estat nomenat "Músic per la Pau" al Parlament Europeu.

 

Compra entrades

 

 

Maruja Limón
Maruja Limón | Cedida

 

 

Les barcelonines Maruja Limón aterren al RRandom amb les seves cançons que barregen el flamenc i la rumba amb els sons d'origen cubà. Cadascuna de les cinc integrants aporta un aroma i una energia diferent del conjunt musical. Les peces que es podran sentir al Teatre Municipal La Sala són fruit de les vivències de les cinc noies a l'escola de música flamenca Joaquín Herrera.

 

Compra entrades

 

 

Dolo
Dolo | Cedida

 

 

Judit Neddermann i Dolo Beltran s'uneixen per actuar en un concert juntes al RRandom. Neddermann presenta el seu tercer treball com a compositora, 'Nua', el disc que la consolida com artista després d''Un segon' i 'Tot el que he vist'. Dolo Beltran, en canvi, inicia la seva trajectòria en solitari, en la qual la simbiosi entre sons electrònics, guitarra i un keytar li està donant cançons màgiques.

 

Compra entrades