El Rubí Random Music Festival, tot tipus de música a la ciutat

Estrella Morente, les Sweet California i Buhos són alguns dels caps de cartell d'aquest any
Maruja Limón actauran a La Sala el 26 de juny
Maruja Limón actauran a La Sala el 26 de juny | Cedida

 

El Rubí Random Festival torna un any més a la ciutat portant música de tots els tipus i estils a diferents escenaris de la ciutat. El RRandom destaca per portar artistes consagrats en el mercat musical de diferents estils.

 

Aquesta edició, se celebraran 27 concerts que portaran a grans artistes amb una trajectòria consolidada. L'Escardívol, la plaça Salvador Allende, el Teatre Municipal la Sala, la plaça del Doctor Guardet i l'Amfiteatre del Castell es convertiran entre el 22 i el 30 de juny en l'epicentre d'aquest terratrèmol musical.

 

Timeless obre el RRandom a l'Escardívol

 

Timeless

 

Els rubinencs Timeless seran els encarregats d'iniciat l'edició d'aquest any amb la seva participació en la Nit del Rock del 22 de juny. Els seguiran altres bandes com Stringcordz, Soak in Bleach, Los Zigarros i Kaotiko.

 

Marwan

 

Marwan, un dels cantautors més reconeguts de la música en espanyol actuarà al Teatre Municipal La Sala, on presentarà les seves darreres cançons. Aquest artista independent ha estat nomenat 'Músic per la Pau' en el Parlament Europeu recentment.

 

 

  Compra entrades

 

 

Veure més: El RRandom porta a Rubí a Estrella Morente!

 

 

Buhos

 

Buhos il·luminaran la nit de Rubí el dia 27 de juny. L'Escardívol presenciarà el concert d'un dels grups amb un futur més prometedor en el panorama musical català. Buhos s'han convertit en un dels grups més escoltat a les radiofórmules, YouTube i Spotify.

 

Sweet California

 

Les Sweet California no han parat d'aconseguir èxits des del 2013. El dia 28 porten a l'Escardívol el seu quart àlbum d'estudi titulat 'Origen'. Aquest concert forma part de la seva darrera gira.

 

Demarco

 

Demarco serà l'encarregat de tancar aquesta edició del RRandom amb una actuació a l'amfiteatre del Castell. L'artista, que va treballar 13 anys com a butaner, ha aconseguit consagrar-se com a un dels artistes flamencs amb més èxit. La seva cançó 'La isla del amor' i la reversió amb Juan Magan supera els 100 milions de visites a YouTube.

 

  Compra entrades

 

Visita la pàgina web oficial del RRandom i descobreix a tots els artistes!