Nous agents de la Policia Local

L'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, ha donat la benvinguda a aquests agents
Nous Agents de la Policia Local
Nous Agents de la Policia Local | Núria Escudé

 

Rubí disposarà de nous agents de la Policia Local. Segons ha afirmat l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, un dels objectius de mandat era "l'increment de la seguretat i d'aquesta percepció de seguretat per part de la ciutadania".

 

Els nous agents presentats al Consistori provenen de diferents vies: 8 d'ells surten del concurs d'oposició lliure i encara estan acabant la seva formació a l'Escola de Policies; 3 provenen d'altres ciutats i han guanyat un concurs específic de mobilitat interadministrativa; i un altre ha estat el primer en consolidar la seva plaça com a funcionari de carrera.

 

"Encara no hem arribat al nombre que considerem suficient per tenir la Policia de proximitat que ens agradaria" ha afirmat Ana María Martínez, "vivim a una ciutat segura però també s'ha d'acompanyar de la sensació de seguretat per part de la ciutadania". Per aquest motiu, l'objectiu de l'Ajuntament és continuar ampliant aquesta plantilla municipal d'agents de seguretat.

 

Els vuit agents que s'incorporaran a la Policia Local de Rubí van participar en un concurs d'oposició lliure en el qual s'oferien 12 places, quatre de les quals van quedar desertes. L'inspector en cap de la Policia Local, Oriol Sànchez, ha avançat que s'estan cercant fórmules per cobrir aquests llocs de treball.

 

Amb aquestes onze incorporacions, Rubí amplia la plantilla fins als 83 efectius i també la rejoveneix, ja que el gruix d'agents que integren el cos actualment es va incorporar ara fa 25 anys.