Nifco preveu continuar creixent i facturar més de 35 milions el 2018

La companyia, una de les principals empreses del món fabricant de components plàstics per a l'automòbil amb planta a Terrassa, tanca el 2017 amb una facturació de 30 milions d’euros
Interior de la planta de Nifco a Terrassa
Interior de la planta de Nifco a Terrassa | Nifco España

 

NIFCO Products España ha tancat l’any 2017 amb 30 milions d’euros de facturació i preveu mantenir el ritme de creixement actual fins arribar als 35,3 MEUR de facturació l’any 2018 complint amb els objectius marcats en l’ambiciós pla estratègic 2015-2020. La firma ha inaugurat al polígon industrial La Llana de Rubí un nou magatzem. L’equipament, de 2.900 m2, permet gestionar totes les expedicions que fins ara es realitzaven a la planta de Terrassa (Barcelona), l'única que la firma té a Espanya.

 

El nou espai a Rubí ha permès alliberar 525m2 de la planta de Terrassa (fins ara destinats a magatzems) per convertir-los en sòl productiu en una segona fase d’ampliació de la planta que va culminar a finals de 2017. Aquesta nova àrea incorpora maquinària dissenyada a NIFCO Products España amb l’objectiu d’atendre de forma eficient demandes concretes de marques líders del sector i oferir productes altament competitius. Es tracta de màquines amb un disseny intern que mantenen la voluntat de l’empresa de seguir apostat per l’automatització. Actualment, l’empresa compta amb 37 màquines d'injecció i un nombre creixent de màquines automàtiques i semiautomàtiques a la seva planta de Terrassa.


 

A més de l'esforç en incrementar i modernitzar la tecnologia en producció, l'empresa segueix apostant per la implementació de la Metodologia TPM com a eina clau en l'optimització del rendiment dels equips i gestió de millores a la planta. Per això compta amb experts vinguts del Japó que presten suport en les diferents fases del projecte.

 

“Els últims 2 anys hem fet una forta aposta per ampliar les nostres instal·lacions i adquirir maquinària d’última generació. Aquests esforços, que culminaran a mitjans de 2018, ens permetran millorar la producció per oferir productes de màxima qualitat a les principals marques del sector automobilístic”, afirma el Director de NIFCO Products EspañaAlbert López.

Comentaris

envia el comentari