Els Mossos detenen a un lladre de 18 drogueries, la primera a Rubí

Tots els atracaments van ser comesos en una mateixa franja horària propera a l'hora de tancament
Imatges del detingut en un dels establiments
Imatges del detingut en un dels establiments | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de divuit robatoris amb intimidació d’una mateixa franquícia de drogueries a Barcelona i àrea metropolitana, la primera de les quals va ser a Rubí

 

La investigació es va iniciar el 10 de setembre de 2018 quan els Mossos van tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb intimidació en una drogueria de Rubí. Un home va entrar a l’establiment i va intimidar amb una arma blanca una de les treballadores perquè obrís la caixa registradora i la caixa forta de l’establiment, un cop va aconseguir els diners va marxar ràpidament.

 

Els agents van determinar que l'autor estaria relacionat amb altres 17 robatoris comesos seguint el mateix patró operatiu en diferents botigues de la mateixa franquícia comercial. Tots els atracaments van ser comesos en una mateixa franja horària propera a l'hora de tancament. Un únic  lladre entrava a la botiga amb una gorra posada, però a cara descoberta.  L’home sempre feia servir les mateixes expressions i una arma blanca per intimidar les treballadores. Així, les obligava a obrir la caixa registradora i després a obrir la caixa forta del magatzem. Per endur-se els diners agafava una bossa de plàstic del comerç i marxava ràpidament del lloc.

 

Fruit de les indagacions policials, els investigadors van poder identificar l’autor dels fets, un home de nacionalitat espanyola, de 43 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet. Davant d’aquests fets el 21 de març es va establir un operatiu policial que va comportar la detenció de l’autor dels fets a Barcelona.