L'Ajuntament impulsa l'ús dels vehicles elèctrics col·laborant amb 'Som Mobilitat'

La proposta de la cooperativa es presentarà el 15 de desembre a la masia de Can Serra
 

Cotxe elèctric carregant-se
Cotxe elèctric carregant-se | pixabay

 

Som Mobilitat  és una cooperativa de consum sense ànim de lucreque promou una xarxa de mobilitat elèctrica compartida. Aquest grup de consumidors, amb més de 700 socis a tot Catalunya, vol transformar el model de consum energètic a través de grups locals que de manera autoorganitzada reorganitzen la mobilitat en els seus territoris.

 

Som Mobilitat disposa de nou cotxes elèctrics que cedeix als socis dels diferents grups locals. Fer-se'n soci implica una única despesa de 10 euros que permet tenir accés a l’aplicació mòbil de la cooperativa i la possibilitat de llogar un dels cotxes de la xarxa, a un preu molt assequible i sense haver de pagar combustible, ni peatges, ni aparcament a moltes ciutats.


 

A Rubí, el grup local es constituirà el 15 de desembre a la Masia de Can Serra en dues convocatòries: a les 13.30 h per a empreses, entitats i comerços  i a les 18.30 h per a la ciutadania en general.  Les sessions informatives estan dirigides a tot tipus de gent: persones que tenen la necessitat puntual d’utilitzar el cotxe, per empreses que fan desplaçaments habituals de tipus institucional o per gestions concretes, així com altres possibilitats de compra i rènting compartits de vehicles elèctrics, a mida de les necessitats de cada soci de la cooperativa.

 
Comentaris

envia el comentari