L’equip del Parc de Rubí guanya el XIV Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels bombers de la Generalitat

Aquest primer lloc permetrà als rubinencs participar al XIV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico a nivell espanyol

 

Els integrants del cos de Bombers de Rubí campions de l'edició.
Els integrants del cos de Bombers de Rubí campions de l'edició. | -

 

L'equip del parc de Rubí ha estat el primer classificat en la XIV edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que s'ha celebrat aquesta setmana a la seu de la Regió d'Emergències de Lleida. El segon lloc de la classificació general ha estat per l'equip de la selecció de la Regió d'Emergències de Lleida i el tercer per l'equip del parc de Granollers. L'equip del parc de Rubí, com a millor classificat, s’ha guanyat l’accés directe per participar al XIV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que tindrà lloc durant la setmana del 3 al 9 de setembre d'aquest any a Alcanyís, Terol.


 

En la maniobra estàndar, el primer classificat ha estat l'equip de Lleida, seguit dels equips dels parcs de Rubí i de Terrassa, que han ocupat el segon i el tercer lloc.En la maniobra ràpida, l'equip de Granollers ha obtingut la primera posició, i els equips de Rubí i de Lleida han ocupat la segona i la tercera, respectivament.

En la categoria de millor comandament, el primer lloc ha estat per l'equip de Lleida; el segon, per l'equip de Rubí, i la tercera posició ha estat pel comandament de l'equip del parc de Vilafranca.

L'equip de la selecció de Lleida ha estat valorat com a millor equip tècnic, seguit per l'equip de Terrassa, que ha obtingut el segon lloc, i l'equip de Vilafranca, que ha quedat en tercera posició.


Finalment, el sanitari de l'equip de Terrassa ha estat el millor valorat del concurs. El segon lloc ha estat pel sanitari de l'equip de Nacions Unides i el tercer pel sanitari de l'equip de Rubí.




Comentaris

envia el comentari