Ciutadans es compromet a crear un servei municipal d'urgències pediàtriques a Rubí

La proposta electoral de Ciutadans inclou exigir a la Generalitat els horaris d'urgències en diferents especialitats i la creació d'un hospital de referència a Rubí
Roberto Martín, candidat de Cs a Rubí
Roberto Martín, candidat de Cs a Rubí | Ciutadans

El candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia de Rubí, Roberto Martín, ha anunciat les principals propostes en Sanitat que inclourà en el seu programa per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

 

Martín ha afirmat que reclamaran al Govern "la construcció definitiva de l'hospital de referència de Rubí, l'hospital Vicente Ferrer, un projecte de 2010 que les retallades sanitàries van paralitzar en 2012". A més, el candidat ha avançat el seu compromís de "posar en marxa el primer servei d'urgències pediàtriques municipal, que donarà un servei amb total garantia als més de 3.000 menors que queden desatesos en horari de 20 h a 8 h en la nostra població".

 

Roberto Martín ha assenyalat que des de Cs exigiran a la Generalitat que "torni a oferir als ciutadans de Rubí tant el personal com els horaris d'urgències en les diferents especialitats: traumatologia, pediatria, etc.", ja que "una dècada de governs independentistes han anat reduint els serveis bàsics sanitaris a Rubí".

 

Finalment, entre les mesures sanitàries que defensarà la formació taronja destaca també "la creació d'una línia regular i directa d'autobús a l'Hospital de Terrassa", ha explicat l'alcaldable.

 

Martín ha recordat que a Rubí "hi ha un important envelliment de la població", raó per la qual és imprescindible millorar la comunicació amb el centre hospitalari de la ciutat veïna i "evitar així a molts veïns la despesa, a vegades inassumible, d'importants quantitats de diners en els seus desplaçaments setmanals per a rebre tractaments de diàlisi, quimioteràpia o similars"