La Cavalcada de Reis reuneix els rubinencs en una tarda màgica

Més de 6.000 persones hi van assistir a la ceremònia d'inauguració
Els Reis Mags, preparats per la Cavalcada
Els Reis Mags, preparats per la Cavalcada | Silvia Polanco

La Cavalcada dels Reis Mags d'Orient va ser, com és costum, tot un èxit a la ciutat rubinenca. Durant l'acte d'inauguració, que es va fer en l'Escardívol, s'hi van reunir més de 6.000 persones. Tots els assistents van ser testimonis de l'arribada de Ses Majestats a la ciutat i de com el Mag Rubisenc, juntament amb l'alcaldessa Ana María Martínez, entregaven les claus de la ciutat a Melcior, Gaspar i Baltasar. Així, els tres reis podrien entrar a totes les cases i deixar regals als nens i nenes que s'haguessin portat molt bé durant tot l'any.

La festa va començar a l'Escardívol a les 16:30h, on el Carter Reial encara recollia les últimes cartes dels rubinencs i rubinenques més petits. A les 18h donava inici la cerimònia oficial de l'arribada de Ses Majestats i l'entrega de les claus de la ciutat. Confeti, focs artificials i molta cridòria per parts dels assistents van ser la prèvia que va acompanyar els Reis Mags abans de pujar a les seves carrosses i passejar pels carrers de Rubí. El recorregut, que va començar a les 18:30h, va ser el següent: 

 

1 - C. Joaquim Blume

2 - C. Cadmo

3 - C. Prat de la Riba

4 - C. Rafael Casanova

5 - C. Francesc Macià

6 - Av. Barcelona

7 - Rbleta. Joan Miró

8 - Pg. Torres

9 - Av. Can Cabanyes

10 - Pg. Ferrocarril

11 - C. Monturiol

12 - C. Mare de Déu de Fàtima

13 - C. Tres d'Abril

14 - C. Sant Cugat

15 - C. Joan Maragall

16 - C. Bartrina

17 - C. Lluís Ribas

18 - C. Cervantes

19 - Av. Barcelona

20 - C. Francesc Macià

21 - C. Montserrat

22 - Pl. Dr. Guardiet

Recorregut de la Cavalcada de Reis
Recorregut de la Cavalcada de Reis | CEDIT

 

La Cavalcada va estar formada per set carrosses i la primera i l’última van ser les encarregades de llançar les 4 tones de caramels que hi havia preparats. Enguany, però, els caramels eren més tous que de costum per motius de seguretat i eren aptes per a celíacs. Les companyies d’animació que van acompanyar els Reis van ser Les Montgolfiéres, Les Allumeurs i Les Phaneles. Mentre la cavalcada seguia el seu curs, en la plaça Doctor Guardiet s’hi feia l’espectacle d’animació infantil Sarau de Nadal a les 19:30h, a càrrec de Rah-Mon Roma.

Cap a les 21:30h, Melcior, Gaspar i Baltasar van fer acte de presència a la plaça Doctor Guardiet juntament amb la resta de patges que els acompanyaven. Els Reis van entregar l'or, l'encens i la mirra i van donar per finalitzada una cavalcada multitudinària. 

No et perdis aquest vídeo amb els millors moments de la Calvalcada!