Carreteres tallades pel pas de la volta ciclista per Rubí

Aquest divendres 29 de març hi haurà afectacions viàries pel pas de la volta ciclista a Catalunya per Rubí des de les 15h fins a les 17:30h
Volta Ciclista de Catalunya l'any passat
Volta Ciclista de Catalunya l'any passat | Namuss Films

El divendres 29 de març hi haurà restriccions de trànsit a Rubí pel pas de la volta ciclista de Catalunya pel municipi. Això implica que algunes carreteres, accessos i rotondes romandran tancades, des de les 15 h fins a les 17:30 h, i no es podrà passar a peu o amb qualsevol altre vehicle. 

 

Segons informa l'Ajuntament de Rubí, durant aquesta franja horària, cal evitar desplaçar-se per la C-1413 (zona Pinar i Molí de la Bastida), l'av. Estatut i la carretera de Sant Cugat

 

Es veuran afectats els accessos als polígons de Molí de la Bastida, Can Rosés i Can Sant Joan:

- Accés al PAE Molí de la Bastida: No hi podran accedir els vehicles que s'hi adrecin des de Terrassa per la BP 1503, des del polígon de La Llana i el passeig de la Riera pel carrer Conflent, ni els que provinguin de Rubi des de l'av. Estatut i la ctra. de Terrassa. Tampoc els que vinguin per la C-1413a provinents de Molins de Rei.

Només ho podran fer els que provinguin de la C-1413a des de Sabadell pel lateral del polígon Molí de la Bastida i baixin pel carril descendent, que quedará habilitat des de l'av.  Molí de la Bastida.

 

- Accés al PAE Can Rosés: No hi podran accedir des de l'av. Estatut ni des de la C1413a els vehicles que procedeixin de Sabadell. Només tindran accés els que circulin per la C1413a procedents de Molins de Rei. Els turismes i furgonetes sí que hi podran arribar des dels carrers Madrid i Lleida i des de la part dels Nius.

 

- Accés al PAE Can Sant Joan: Les empreses d'aquest polígon no hi podran accedir des de l'av. Estatut i ho hauran de fer des de l'av. Generalitat (BP1503 procedents de Sant Cugat) o pels vials que hi entren des de Sant Cugat. 

 

El recorregut de la cursa serà el següent:

  • C-1413a des de l’inici del terme municipal de Rubí,
  • C-1413a pk 13,550, rotonda d’El Pinar (inici tram a  Rubí)
  • C-1413a pk 12,600, rotonda amb Av Molí de la Bastida.
  • Av Molí de la Bastida
  • BP 1503 pk 18,750 des d’Av Molí de la Bastida
  • BP 1503 fins pk 16,000 fins rotonda carrer Marconi