Cottet arriba a Rubí!

El nou centre d'audiologia serà el 50è que obre el grup

Interior del nou Centre Cottet Rubí

 
Interior del nou Centre Cottet Rubí | Cedida

 

Des de l'1 de juliol, Rubí compta amb una nova botiga als seus carrers. Els centres d'audiologia Cottet arriben a la ciutat obrint el local número 50 del grup. Cottet és una empresa familiar amb 115 anys d'història liderant el sector de la salut visual i auditiva.

 

El nou centre Cottet de Rubí està equipat de la tecnologia més avançada i exclusiva en un entorn modern elegant. Aquesta aposta, pensada per diferenciar-se, consolida la línia de negoci estratègica per al grup. La botiga, ubicada al carrer de Rafael de Casanova, 17 en ple centre comercial de la ciutat.

 

Les botigues de Cottet estan dissenyades per cuidar les emocions dels clients i oferir un servei integral i multidisciplinari amb total professionalitat. I és que l'espai s'ha cuidat molt curosament per crear un ambient dinàmic i fer de la visita dels clients un viatge fluid i agradable.

 

Un servei personalitzat ofert amb total professionalitat
Un servei personalitzat ofert amb total professionalitat | Cedia

 

 

El servei d'audiologia de Cottet Rubí està format per un equip de professionals experts en audició que atendrà les teves necessitats a través de productes exclusius pensats per millorar la teva salut auditiva.

 

I és que a Cottet ofereixen diversos serveis diferencials per cobrir les necessitats dels seus clients: audiologia infantil, teràpia d'acúfens, reeducació auditiva i una sala insonoritzada per a la monitoratge auditiva de nens i adults.