La 19a edició del Taller de Formació per a Síndics i Síndiques de Catalunya se celebrarà a Rubí

La data escollida serà el dimecres 19 de juny a la Biblioteca Municipal
La Biblioteca Mestre Martí Tauler serà el lloc que acollirà el Taller de Formació per a Síndics i Síndiques de Catalunya | Cedit

El Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores de Catalunya (Fòrum SD) ha escollit Rubí com a ciutat per dur a terme la 19a edició del Taller de Formació per a Síndics i Síndiques de Catalunya. La temàtica sobre la qual tractarà aquesta trobada serà la Llei 1/2015, la famosa llei de la Segona Oportunitat, que permet a ciutadans i professionals autònoms a aconseguir la condonació dels seus deutes.

 

L’espai escollit per dur a terme aquesta jornada ha estat la Biblioteca Mestre Matí Tauler i serà el dimecres 19 de juny a partir de les 9:30 h. En ella, hi participaran l’alcaldessa, Ana María Martínez, la Síndica de Greuges Local, Milagros Calleja, i el President del Fòrum SD, Lluís Martínez. La jornada, llavors, es dividirà en dues parts: la primera, una presentació de la llei, i la segona, dues ponències sobre l’actuació dels síndics i síndiques envers la legislació de la llei de la Segona Oportunitat. Els encarregats d’esclarir tots els aspectes jurídics seran l’advocat Martí Batllori i l’economista Miquel A. Salazar.

 

A més del taller de formació, la trobada a Rubí servirà també per celebrar l’Assemblea General Extraordinària del Fòrum SD. Aquesta tindrà inici a les 14:30 h i tractarà sobre la reforma dels estatuts de l’organització que agrupa els síndics, síndiques, defensors i defensores de Catalunya.