La Raíz, Antonio José, Ecos del Rocío, Maldita Nerea i Jaime Urrutia + Los Rebeldes caps de cartell del Random de Festa Major

El cantant Antonio José
El cantant Antonio José | Cedida

 

Rubí se submergirà del dijous, 28 de juny, al diumenge, 1 de juliol, en una de les activitats més esperades de l'any, la seva Festa Major. Cinc dies plens d'activitat i amb un ampli programa dissenyat per a tothom. Dins d'aquest programa destaca el Rubí Random Music Festival 2018, el cicle de concerts que enguany s'estendrà del dissabte, 23 de juny, fins al diumenge, 1 de juliol i que portarà fins a la ciutat grups tan destacats com La Raíz, Antonio José, Maldita Nerea, Ecos del Rocío i Jaime Urrutia + Los Rebeldes, entre d'altres.  


  

COMPRAR ENTRADES

  

El grup musical La Raíz
El grup musical La Raíz | Cedida

 

 

  

En aqueste edició del Rrandom, la tercera que se celebra i que es repartirà entre el Teatre La Sala, Escardívol, Castell i Pl. Catalunya, actuaran un total de 20 grups, que s'encarregaran d'oferir al públic rubinenc la seva música.

 

El cantant de Maldita Nerea
El cantant de Maldita Nerea | Cedida

 

Bribriblibli (Tribut Extremoduro), Buhos, Sidecars, Marcel i Júlia, Versión Imposible, La banda del coche rojo, El último tributo (Tribut Último de la fila), el Tour 40 Principales, SAU30Dani FlacoLas Migas, Rubisound, Please (Tribut U12), RocketBand i Supersingles,  acabaran de tancar el cartell musical del Rrandom 2018.


 

 

Jaime Urrutia i Carlos Segarra, cantant de Los Rebeldes
Jaime Urrutia i Carlos Segarra, cantant de Los Rebeldes | Cedida

 

COMPRAR ENTRADES