La UE Rubí tornarà a Primera Catalana rebent el CE Farners

L'equip, que aquesta temporada 2017-2018 ha pujat a Primera Catalana, jugarà el primer partit de lliga el diumenge 2 de setembre, a les 12 hores
Partit de la UE Rubí d'aquesta temporada 2017-2018 al camp del Junior FC
Partit de la UE Rubí d'aquesta temporada 2017-2018 al camp del Junior FC | Lali Álvarez

La UE Rubí, que aquesta temporada 2017-2018 ha aconseguit ascendir a Primera Catalana, debutarà a la lliga rebent el CE Farners, equip que aquesta campanya ha finalitzat 6è de 18 equips, amb 53 punts. Aquest primer partit del campionat es jugarà al Camp Municipal de Futbol de Can Rosés, el diumenge 2 de setembre, a les 12 hores. Després de 34 jornades de lliga, els rubinencs tancaran el campionat a casa, amb la UEC Vic.

 

Els primers 8 partits a Can Rosés

 

En la primera volta del grup 1 de Primera Catalana, la UE Rubí rebrà 8 equips. Són CE Farners, Girona FC B, AEC Manlleu, UE Tona, CE Banyoles, Can Vidalet CF, Lloret CF i Sant Cugat FC. D'aquests, els equips que s'estrenen en aquest grup 1 són la UE Tona i el Girona FC B, que han pujat de Segona Catalana.


 

Lluny de Rubí, l'equip haurà de disputar 9 partits, contra la UE Vilassar de Mar, el Sabadell Nord CF, la UE Llagostera B, el San Juan At. de Montcada, l'EE Guineueta, l'Argentona CF, la UE La Jonquera, el Palamós CF i la UEC Vic. D'aquests, els equips que s'estrenen en aquest grup 1 són el Palamós CF, que ha descendit de la Tercera Divisió, i l'EE Guineueta i l'Argentona CF, que han pujat de Segona Catalana.

 

En aquesta primera volta, la UE Rubí jugarà dos partits consecutius fora de casa, en les jornades 2 i 3, davant la UE Vilassar de Mar i el Sabadell Nord CF.