El rubinenc Víctor Vega debuta en pes wèlter per convertir-se en boxejador professional

El rubinenc Víctor Vega demà dóna demà el pas d’amateur a boxejador professional en una vetllada on s’enfrontarà a Rubén López en pes wèlter

 

Víctor Vega en el cartell del seu debut
Víctor Vega en el cartell del seu debut | Cedida

 

 

Víctor Vega és de Rubí de tota la vida. Des de principis d’aquest any regenta un club de boxa al carrer Dant número 30, i demà dóna el pas d’amateur a professional en una vetllada de boxa en pes wèlter on s’enfrontarà a Rubén López a l’hotel Barceló Sants.

 

Vega s’hi dedica al cent per cent a la boxa. “És la meva vida, la meva passió, ho és tot”, afirma Víctor, qui afegeix “la gent té un concepte de la boxa molt equivocat, per una banda està la competició i per l’altre l’esport en si. Amb contacte o sense, sol o en parella, amb la boxa es fa molt d’exercici físic i és molt complet”.

 

El pes wèlter és la categoria de boxa que abasta els púgils que pesen més de 63,5 quilos i menys de 66,6 quilos. En amateur Vega sempre ha boxejat en 69 quilos i per demà s’ha pactat un pes de 68 quilos, tot i que a partir d’ara baixarà a 66,6 quilos amb més dieta i exercici.

 

Vega regenta un club de boxa a Rubí i diu que “la gent quan ve a provar sovint està espantada però quan ho prova és tot el contrari. Hi ha gent que competeix i altra que s’ho pren com un hobby”.

 

Vega assegura que la boxa és un esport “per a qualsevol persona” i de fet recorda que dóna classes a nens petits, de 6 a 12 anys. “S’ho passen pipa aprenent la tècnica de la boxa” assegura Vega.

 

Víctor Vega porta aquest últim any entrenant i preparant-se al gimnàs KO Verdún de Barcelona i porta 56 combats en amateur. El rubinenc ha estat quatre vegades campió de Catalunya, bronze en un campionat espanyol, triomfs a Xipre, Irlanda, Romania i membre de la selecció catalana de boxa, entre molts altres mèrits. (Vegeu notícia)

 

A la vetllada de demà assistiran púgils de diversos punts de l’Estat i serà un dia clau en la trajectòria del rubinenc Víctor Vega perquè donarà el pas d’amateur a professional.