Els primers equips de futbol de l'Athletic Rubí CF i el Junior FC es podrien fusionar

L'Athletic Rubí Club de Futbol ha aconseguit dos ascensos consecutius
L'Athletic Rubí Club de Futbol ha aconseguit dos ascensos consecutius | Twitter Athletic Rubí CF

El primer equip de la secció de futbol del Junior FC de Sant Cugat i l'Athletic Rubí Club de Futbol, que només té un equip sènior, es podrien fusionar abans del 30 de juny. Així ho estan estudiant Sergi Renieblas, responsable de la secció de futbol del Junior FC, i Sergio Romero, president de l'Athletic Rubí CF. Renieblas i Romero han preferit no donar detalls del possible acord, com el nom del nou equip, on entrenaran i competiran, o qui serà l'entrenador, fins que aquest acord no estigui segellat. El que sí és clar és que estaria integrat per jugadors del Junior FC i l'Athletic Rubí CF.


 

Sergi Renieblas ha explicat que "estem en converses i anem avançant. N'estem parlant des de fa molt de temps. La relació amb el Sergio Romero ve de temps, havia jugat en el primer equip del Junior FC", i Sergio Romero ha apuntat que "tots els passos que estem fent són endavant. Estem avançant".

 

El Junior FC ha descendit a 3a Catalana després d'acabar la lliga en la 15a posició de 18 equips en el grup 3 de 2a Catalana, amb 42 punts, i l'Athletic Rubí CF ha ascendit a 2a Catalana com a campió del grup 6 de 3a Catalana, amb 73 punts. Els rubinencs han aconseguit dos ascensos consecutius.