L'absolut B del waterpolo masculí del CN Rubí es proclama Campió de Catalunya

Bons resultats també per la categoria cadet del club
Absolut B Masculí de waterpolo
Absolut B Masculí de waterpolo | cedit CN Rubí

 

L'absolut B de waterpolo masculí del Club Natació Rubí s'ha proclamat Campió de Catalunya de la 1a divisió en vèncer a la final a doble al CN Poble Nou. Tot i que al partit d'anada, disputat a les instal·lacions de Can Rosés, els rubinencs es van imposar amb diferència als rivals, la tornada va ser més ajustada amb un 12-13. 

 

Pel que fa a la categoria cadet de waterpolo del club, també han aconseguit bons resultats en el Campionat de Catalunya on el femení va assolir la cinquena posició i el masculí la quarta. De cara al pròxim cap de setmana, disputaran el seu campionat l'aleví a Barcelona i el juvenil a Banyoles.

Equip cadet femení
Equip cadet femení | cedit CN Rubí

Natació

Doble representació del club rubinenc en la disciplina de natació. D'una banda, al 40è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona on va competir Silvia Martí en els 50 i 100 metres lliures, aconseguint les seves millors marques de la temporada en piscina llarga, 28"20 i 1'01"10 respectivament.

Sílvia Martí al Torneig Internacional Ciutat de Barcelona
Sílvia Martí al Torneig Internacional Ciutat de Barcelona | cedit CN Rubí

 

D'altra banda, la natació rubinenca també va participar en el Trofeu d'estiu de Badia del Vallès, on, pendents dels resultats oficials, s'han aconseguit algunes mínimes per al Campionat de Catalunya Infantil.

Trofeu d'estiu de Badia del Vallès
Trofeu d'estiu de Badia del Vallès | cedit CN Rubí

 

Atletisme

9 triatletes del CN Rubí es van desplaçar fins a la Capital de la Rioja, Logroño, per disputar el triatló de mitja distància d'aquesta comunitat. Destaquen pels resultats obtinguts, Fernando Garrocho va aconseguir la primera posició en la categoria del seu grup d'edat i Ricard Valenzuela la tercera del seu grup. La resta de components i classificacions son les següents; S Madrid (10ª G-45/49), C Pardos (49ª G-40/44), F Martinez (29ª G-25/29), R Hierro (73ª G- 40/44), T Venteo (16ª G-50/54), JL Lopez (21ª G-50/54) i J Rodriguez (23ª G-50/54).

Triatló de La Rioja
Triatló de La Rioja | cedit CN Rubí

 

D'altra banda, Blanes va acollir la vuitena edició del triatló de la ciutat on els representants del club hi van participar assolint la 29a posició per clubs. A nivell individual els resultats van ser els següents: Jordi Garcia (205ªG/92ªABS), Gerardo Blanco(230ªG/20ªV2M), Adelardo Gallego (238ªG/46ªV1M) i Alfons Martinez (253ªG/115ªABS).

Triatló de Blanes
Triatló de Blanes | cedit CN Rubí