Ivan Linia i Anna Flaquer, campions de la Duatló de Rubi 2018

La carrera s'ha desenvolupat exitosament en la modalitat Sprint i ha comptat amb 100 voluntaris.
Inici de la V Duatló de Rubí.
Inici de la V Duatló de Rubí. | Pol Parrilla

 

Els atletes Ivan Linia, en categoria masculina, i Anna Flaquer, en categoria femenina, han guanyat la cinquena edició de la Duatló de Rubi 2018. El campió masculí ha complert un temps per sota l'hora, amb 57 minuts i 39 segons, mentre que la campiona femenina ho ha fet amb 1 hora 7 minuts i 10 segons.

 

La modalitat d'enguany, que s'ha fet en modalitat Sprinti no en l'Olímpica com en edicions anteriors, ha comptat amb 270 participants, una xifra que ha complit les expectatives. El Director de la prova, Aleix Janer, ha considerat que aquest canvi de format s'havia de fer, ja que l'any passat no es va fer duatló a Rubí i això "era una manera de començar un altre cop". Els dos objectius principals, segons Janer, eren que l'esdeveniment "s'apropés a la ciutat i que la gent fos partícep" i que s'hi apuntessin "més participants".


 

La cursa, organitzada pel Club Natació Rubí i l'Ajuntament de la ciutat, ha estat presenciada per molta gent. Segons el Director, es calcula que quasi 300 persones han transitat per la Rambla del Ferrocarril (el punt de sortida i d'arribada). A més, 100 han estat els voluntaris d'aquesta V edició, menys que en anys passats, en les que la modalitat olímpica requeria a uns 300. Aquests han estat ajudats pels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i Portecció Civil per limitar el circuit i regular el trànsit.

 

Els tres primers classificats de la cursa.
Els tres primers classificats de la cursa. | Pol Parrilla

 

 

 
Comentaris

envia el comentari