Ja estan obertes les inscripcions pel V duatló de Rubí

Enguany la prova posa a disposició dels rubinencs un servei de lloguer de bicicletes per fomentar-ne la participació
La prova de resistència se celebrarà el dia 11 de març
La prova de resistència se celebrarà el dia 11 de març | Cedida

Des del passat dia 1 de febrer ja es troben obertes les inscripcions per a la 5a edició del Duatló de Rubí, que enguany es disputarà a la ciutat el proper diumenge 11 de març.

 

Per aquesta edició, des del Club Natació Rubí i l’Ajuntament de Rubí s'ha modificat la modalitat del Duatló de distància Olímpica a distància Sprint, fet que disminueix la distància dels tres trams amb l’objectiu de fomentar la participació de més esportistes rubinencs. Amb el centre neuràlgic de la prova a la Rambla del Ferrocarril, els nous circuits traslladen el primer i l’últim tram de cursa a peu (5 km i 2.5 km) al barri de Les Torres i del 25 de Setembre, oferint una experiència pel centre de la ciutat i una altra envoltats de natura, mentre que el segon tram en bicicleta (20 km) consta de dues voltes per la C-1413a i pel polígon industrial de Cova Solera.


 

També, com a novetat d’aquesta edició i per fomentar la participació de la ciutat, es posa a disposició de tots els participants un servei de lloguer de bicicleta per poder disputar la prova en cas de no tenir-ne. Si t’agrada córrer i anar en bicicleta i tens ganes de superar-te, participa enguany en una de les duatlons més reconegudes del territori i una de les proves més importants de les que transcorren pels carrers de la ciutat.

 

Les inscripcions s’han de realitzar al web de la prova www.duatlorubi.com o al web de la Federació Catalana de Triatlówww.triatlo.org.
Comentaris

envia el comentari