Gran final de temporada per la Unió Petanca Las Torres-Rubí

3 ascensos de categoria, 1 campionat de Catalunya de tripletes, 1 subcampionat de Catalunya individual i 1 tercer lloc al Campionat d'Espanya de tripletes
D'esquerra a dreta: Raúl Lao, Sergi Rodríguez i José Mª Mercado, de la UP Las Torres-Rubí
D'esquerra a dreta: Raúl Lao, Sergi Rodríguez i José Mª Mercado, de la UP Las Torres-Rubí | Cedit UP Las Torres

 

La Unió Petanca Las Torres-Rubí ha tancat la temporada de la millor manera possible. 3 ascensos de categoria, 1 campionat de Catalunya de tripletes, 1 subcampionat de Catalunya individual i 1 tercer lloc al Campionat d'Espanya de tripletes, és un resum dels mèrits aconseguits pel club rubinenc.

 

El colofó final, però, l'ha posat aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de petanca, en modalitat de tripletes, celebrat a les instal·lacions de La Magòria, a Barcelona. L'UP Las Torres-Rubí ha aconseguit classificar 4 tripletes, dues masculines, una femenina i una juvenil.

 

L'equip format per Sergi Rodríguez, Raúl Lao i José Mª Mercado s'ha proclamat campió de Catalunya de petanca. A les semifinals, els de Les Torres es van enfrontar al Prat que, tot i l'igualat inici, els rubinencs van aconseguir la victòria per 13 a 6 aconseguint passar a la final. L'última jugada els va enfrontar a La Bordeta, de Lleida, als quals es van imposar per un contundent 13 a 1. Aquest resultat permet els de Rubí jugar al torneig 'Ciudad de Sevilla'.

 

D'altra banda, la tripleta masculina formada per Antonio Agüera, Daniel Agüera i Luís Fernández va aconseguir arribar a quarts de final. El mateix recorregut van fer la tripleta femenina de Patricia Rodríguez, Carolina Gómez i Queralt Boixader. Els juvenils Víctor Ruíz, Izan Reyes i María Ruiz, però, no van aconseguir passar la partida del matí.