El futbol femení li marca un gol al càncer infantil

L’Associació NO LIMITS va destinar els diners recaptats a la Vall d'Hebron
El torneig va tenir com a protagonistes a mares i a filles
El torneig va tenir com a protagonistes a mares i a filles | REDACCIÓ

Si una cosa té el futbol, és capacitat per moure a la gent, i aquest cop va ser a Rubí on es va demostrar. El club de futbol 25 de Septiembre, en col·laboració amb l’Associació NO LIMITS, va organitzar el dissabte 8 de juny un partit de futbol femení benèfic amb l’objectiu de recaptar diners i donar-los a la unitat d’oncologia infantil de la Vall d’Hebron.

 

“Les noies del 25 de Septembre ens van donar la iniciativa per crear aquest esdeveniment i es van oferir a muntar el torneig. Ens van oferir muntar el bar per així destinar tots els diners que traguéssim per als nens” explicava el Chemo, un dels membres de l’Associació NO LIMITS. Els equips que hi van participar, a més de les joves i les mares del 25 de Septiembre, van ser el Canet, l’Ulla Arreola i el Ripollet. Un total d’unes 40 jugadores que van jugar des de les 18 h fins a les 20 h en diversos partits. A continuació, va venir el moment musical de la tarda, ja que van actuar Metraca Rumba, DG2.0 i Petardj’s.

 

 Aquest esdeveniment forma part d’una sèrie de projectes destinats a la recaptació per a la mateixa causa. El segon projecte és el repte Everest, que consistirà en l'ascens del rubinenc Juan José Cordo a la Cima de l’Everest sense oxigen i així intentar recaptar tots els diners que siguin possibles mitjançant les donacions de persones o empreses. L’ascens està previst l’abril del 2020.