L'Escola Balmes recapta uns 4.000 euros per a la lluita contra el càncer infantil

Els diners recollits en el marc de la cursa solidària celebrada aquest diumenge es destinaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu
Els guanyadors de la cursa
Els guanyadors de la cursa | Localpres

Rubí ha tornat a demostrar la seva solidaritat aquest diumenge en el marc de la 4a Cursa solidària Col·legi Balmes, organitzada per l’AMPA d’aquest centre educatiu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí. L’activitat, que enguany s’ha rebatejat amb el nom Corre i balla contra el càncer infantil, ha aconseguit recaptar uns 4.000 euros, que es destinaran íntegrament a l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu.

 

La jornada ha constat d’una cursa solidària pels adults ─amb un recorregut de 5 quilòmetres, en la qual hi han participat unes 120 persones─, diverses curses infantils ─amb distàncies adaptades a cada franja d’edat, que han comptat amb l’assistència d’uns 265 nens i nenes─ i una master class de zumba ─que han seguit una vuitantena de rubinencs i rubinenques─.


 

La inscripció a aquestes activitats ha tingut un preu de 5 euros, excepte les curses infantils, que han estat gratuïtes. Paral·lelament, l’organització també ha posat a disposició de la ciutadania un dorsal solidari, pensat per a aquelles persones que volen col·laborar amb aquesta iniciativa però que, en canvi, no volen córrer o ballar. L’organització calcula que aquest diumenge s’han recollit uns 4.000 euros, una xifra que encara serà més gran, ja que caldrà sumar-hi els diners provinents dels dorsals solidaris, de les vendes al servei de bar i els que hi afegeixi la pròpia escola.

 

“Novament, el Col·legi Balmes ha sabut implicar la ciutadania en una bona causa. I ho ha fet d’una forma lúdica, com ens té acostumats. Aquesta ha estat la quarta edició de la cursa solidària contra el càncer infantil i esperem que n’hi hagi moltes més”, ha assegurat l’alcaldessa, Ana María Martínez. “Els nens i nenes són un dels col·lectius prioritaris en la nostra acció de govern. I pensem que encara cal esmerçar mes esforços quan es tracta d’infants malalts. Creiem fermament que aquesta és una molt bona iniciativa. Cal felicitar l’escola i totes les persones que han col·laborat en l’organització d’aquest esdeveniment”. L’alcaldessa i el regidor d’Esports, Juan López, no s’han volgut perdre l’activitat, que s’ha celebrat a les pistes d’atletisme de Can Rosés.


 

Una iniciativa consolidada

  
Comentaris

envia el comentari