El primer equip masculí del CN Rubí referma la seva presència al capdavant de la classificació

L'absolut femení suma un empat meritori a Can Rosés davant d'un rival directe
El primer equip de waterpolo ha protagonitzat un convincent inici de temporada
El primer equip de waterpolo ha protagonitzat un convincent inici de temporada | CNR

El primer equip absolut masculí de waterpolo del CN Rubí segueix firmant brillants actuacions a la màxima categoria estatal. Aquest dissabte, els nois de Toni Aguilar han visitat la sempre difícil pista del Club Waterpolo Sevilla on han comptat el partit per victòria amb un ajustat 10 a 12. L’equip ha demostrat una regularitat que, per ara, els porta a mantenir-se invictes al capdavant de la classificació. Aquest cap de setmana reben el dissabte a les 18.15h a Can Rosés al Club Waterpolo Dos Hermanas de Sevilla, rival que arriba com a cué de la taula.

 

Tanmateix cal destacar la bona feina del segon equip masculí. Els joves jugadors sumen ple de victòries a la Primera Divisió Catalana sota les ordres de Dani Gomez.


 

Per la seva part, l’equip absolut femení ha obtingut un valuós empat a 8 davant del Club Waterpolo Dos Hermanas de Sevilla, rival directe que visitava Can Rosés en una situació semblant a les rubinenques. Amb aquest resultat les noies de David Martín escalen fins a la setena plaça de la classificació. La propera jornada tindrà lloc a Saragossa on les locals buscaran aconseguir la primera victòria de la temporada davant de la EW Zaragoza, rival que ocupa la sisena posició de la taula.

 

El club rubinenc esperona als ciutadans a donar suport als equips amb l’objectiu de seguir amb la bona dinàmica de resultats i recorda la disponibilitat de consulta de resultats via el seu lloc web.


 
Comentaris

envia el comentari