El CN Rubí comença l'any amb la 5a edició del repte 100x100

Més de 60 nedadors i nedadores han participat en la prova de resistència
El CN Rubí va celebrar el 100x100 el passat diumenge 7 de gener
El CN Rubí va celebrar el 100x100 el passat diumenge 7 de gener | Cedida

El passat diumenge 7 de gener es va celebrar la 5a edició del 100x100 del Club Natació Rubí. Aquesta edició ha assolit un nou rècord de participació, amb més de 60 nedadors i nedadores tant de les seccions del club com d'altres clubs i nedadors independents que van afrontar el primer repte del 2018 a la piscina del CN Rubí, ja sigui acabant les 100 sèries de 100 metres, fent relleus o simplement participant dins de les seves possibilitats.

 

Un objectiu dur i reconfortant que ha permès a tots no només gaudir d'un matí d'entrenament, sinó també compartir experiències, esforços i el bon ambient present durant la jornada de natació. Per aquest motiu, des del CN Rubí agraeixen la presència de tots els participants que s'han proposat participar en aquest primer repte de l'any al club.


 

Pel que fa al waterpolo, aquest dissabte es reinicien les diferents competicions. El primer equip masculí s'enfrontarà al ARC Ciudad Lineal de Madrid a les instal·lacions de Can Rosés, a partir de les 18.15 h, amb la intenció de continuar amb la bona dinàmica de resultats. Per la seva part, l'equip femení visitarà la sempre difícil piscina del CE Mediterrani a partir de les 13 h.

 

En triatló, la triatleta del CN Rubí Maria Costas, disputarà el II Duatló de carretera SBR de Mataró.
Comentaris

envia el comentari