El CN Rubí present als Campionats de Catalunya de waterpolo

Tres atletes el CN Rubí participaran en el triatló de Blanes
El CN Rubí al Torneig Can Felipa del Poblenou
El CN Rubí al Torneig Can Felipa del Poblenou | cedit CN Rubí

Ja s'han iniciat els Campionats de Catalunya de waterpolo en els quals hi és present el CN Rubí. Al de la categoria infantil, que va tenir lloc a les instal·lacions del CN Sant Feliu, els de Rubí hi van participar amb l'equip masculí que va classificar-se per disputar-lo. En una primera fase es van enfrontar al CN Catalunya en el qual van caure per un ajustat 14-15. L'equip va quedar, finalment, en 10a posició.

 

D'altra banda, el CN Poblenou va organitzar el Torneig Can Felipa de waterpolo en categoria benjamina. Un equip del club rubinenc hi va participar assolint la vuitena posició. Sense deixar el waterpolo, aquesta setmana es disputen els de categoria cadet amb la presència del femení i del masculí de Rubí que es jugaran a les instal·lacions del CN Atl.Barceloneta i CN Barcelona, respectivament.

 

Passant ja a la natació, la Piscina Sant Jordi de Barcelona ha acollit la final Territorial benjamina i el CN Rubí hi va competir amb dues nedadores i cinc nedadors. En la categoria de 9 anys els nedadors eren Pere Pina, Sara Vázquez i Paola Roman. En la categoria de 9, 5 anys, els nedadors eren Asier Oviedo, Max Beltran, Pol Ramos, Raul Montero, Oscar Van D'Orn i Nil Montero.

Esportistes del CN Rubí a la final territorial Benjamina
Esportistes del CN Rubí a la final territorial Benjamina | cedit CN Rubí

 

Finalment, en la secció d'atletisme del club, quatre triatletes rubinencs participaran en la 8a edició del triatló de Blanes. Es tracta d'Alfons Martínez, Gerardo Blanco, Adelardo Gallego i Jordi Garcia que la disputaran en la modalitat 'sprint', que són 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu.