El Club Petanca Santa Rosa guanya la lliga i puja a la 3a Divisió Femenina

L'equip masculí del CP Santa Rosa de Rubí, segon en el grup 5è de la 4a Divisió, jugarà la promoció d'ascens contra el CP L'Hospitalet, 7è en el grup 3 de la 3a Divisió
El Club Petanca Santa Rosa ha aconseguit l'ascens a la 3a Divisió femenina
El Club Petanca Santa Rosa ha aconseguit l'ascens a la 3a Divisió femenina | CP Santa Rosa

El Club Petanca Santa Rosa de Rubí ha aconseguit l'ascens a 3a Divisió Femenina, després d'adjudicar-se la lliga del grup 2 de la 4a Divisió, per davant del CP Sant Cugat i el CP Palau de Plegamans, entre un total de 8 equips.

  

  

Les protagonistes

  

Les 12 jugadores del CP Santa Rosa que han aconseguit el títol de lliga i l'ascens són: Sandra Fernández, Aitana Benzal, Vanesa Fernández, Esther de la Vega, MariCarmen Valois, Francisca Elvira, Rosario Pérez, Francisca Pérez, Carmen Pérez, Paula Capel, CarmenBallesteros i Miriam Recio.

  

  

El CP Santa Rosa masculí jugarà la promoció d'ascens a 3a Divisió

  

El CP Santa Rosa, que ha estat segon en el grup 5è de la 4a Divisió Masculina, s'ha classificat per jugar la promoció d'ascens, i ho farà contra el CP L'Hospitalet, que ha finalitzat la lliga 7è en el grup 3 de la 3a Divisió. El partit d'anada es jugarà a L'Hospitalet el diumenge 10 de febrer i el de tornada, el diumenge 17 de febrer a Rubí.