El CE Olímpic Can Fatjó rebrà l'Atlètic Sant Just FC en la primera jornada de lliga de 2a Catalana

Aquest partit es jugarà el dissabte 1 de setembre, a les 17 hores
Imatge d'un partit d'aquesta temporada 2017-2018 del CE Olímpic Can Fatjó
Imatge d'un partit d'aquesta temporada 2017-2018 del CE Olímpic Can Fatjó | Lali Álvarez

El CE Olímpic Can Fatjó de Rubí rebrà en la primera jornada de lliga del grup 3 de 2a Catalana de la pròxima temporada 2018-2019 l'Atlètic Sant Just FC. Aquest partit es jugarà el dissabte 1 de setembre, a les 17 hores. L'Atlètic Sant Just FC ha finalitzat aquesta campanya 2017-2018 en la 8a posició de 18 equips, amb 52 punts, i els de Rubí han estat 10ns amb 48 punts. En l'última jornada del campionat, l'Olímpic rebrà la UD Marianao Poblet, en la 34a jornada de competició.


 

Els primers 9 partits a casa

 

En la primera volta de la lliga, l'Olímpic Can Fatjó disputarà 9 partits a casa, amb l'Atlètic Sant Just FC, Begues CF, Espluguenc FA, AE Joventut Ribetana, Molins de Rei CF, AE Prat B, Sant Quirze del Vallès FC, UD Unificación Bellvitge i Atlètic Junior FC. En les jornades 15 i 16, els de Rubí jugaran dos partits seguits a casa, contra la Unificación Bellvitge i l'Atlètic Junior FC. D'aquests equips, la UD Unificación Bellvitge ha descendit de Primera Catalana i l'AE Joventut Ribetana ha pujat de Tercera Catalana.

 

8 partits a fora

 

El CE Olímpic Can Fatjó jugarà 8 partits lluny del seu estadi, contra l'Atlètic Prat Delta CF, UD Can Trias, FE Atlètic Vilafranca, Martorell CF, CP UD Málaga, UD San Mauro, CD Fontsanta-Fatjó i UD Marianao Poblet. Els conjunts que estrenen categoria són la UD Unificación Bellvitge, que ha descendit de Primera Catalana, i l'AE Joventut Ribetana, el CP UD Málaga, el Martorell CF i la UD San Mauro, que han pujat de Tercera Catalana.