Els carrers s'omplen d'esportistes, ja és aquí el 6è Duatló de Rubí

Aquest diumenge, 17 de març, la Rambla del Ferrocarril acollirà el punt de sortida a les 10 h
Imatge del Duatló de l'any passat
Imatge del Duatló de l'any passat | Grup Fotogràfic El Gra

 

El BFAST Duatló de Rubí arriba a la ciutat aquest cap de setmana, concretament diumenge 17 de març, amb punt de sortida a la Rambla del Ferrocarril a les 10 h. La sisena edició d'aquesta prova esportiva que organitza el Club Natació Rubí, compta amb el suport dels ajuntaments de Rubí i Sant Cugat i de la Federació Catalana de Triatló. A més del nou patrocinador de roba esportiva que s'afegeix al nom de la prova, Bfast.

 

Per segon any consecutiu, la cursa es disputarà en la modalitat Duatló Sprint (5 km a peu ─ 20 km en bicicleta ─ 5 km a peu) per tal d’afavorir la màxima participació de rubinencs i rubinenques.

 

La prova tindrà el següent recorregut per a totes les categories:

  • 5 quilòmetres corrents per Les Torres i el Vint-i-cinc de Setembre
  • 20 quilòmetres en bicicleta per la C-1413 i el polígon de Cova Solera
  • 2,5 quilòmetres corrents pel Vint-i-cinc de Setembre i Les Torres

 

Com a novetat, l’organització ha modificat lleugerament el primer tram, que ara passarà per la zona del Rubí Forma i la plaça del Doctor Pearson. D’aquesta manera, s’ha volgut eliminar revolts i dissenyar un recorregut “més net i atractiu” per als participants, tal com ha explicat Aleix Janer, organitzador de la prova.

 

Un any més, el Duatló de Rubí figura al calendari de la Federació Catalana de Triatló i forma part de la Copa Catalana. Un reconeixement que ha estat possible gràcies a l’esforç organitzatiu del Club Natació Rubí.

 

Al web del Duatló de Rubí es pot trobar tota la informació relacionada amb el recorregut, mapes i fotografies detallades dels espais pels quals passarà així com consells de preparació i preguntes freqüents.

 

Les persones participants rebran com a obsequi una samarreta tècnica i una bossa amb productes dels patrocinadors, a banda de l’habitual avituallament. La prova té una capacitat màxima de 400 atletes i és possible gràcies a la col·laboració de 120 persones voluntàries.