El bosc de Ca n'Oriol acollirà el 41è Cros Escolar de Rubí

Tots aquells nens i nenes que es vulguin inscriure tenen temps fins al 28 de març
El Cros Escolar en edicions anteriors
El Cros Escolar en edicions anteriors | Arxiu

 

El pròxim 31 de març, el bosc de Ca n'Oriol serà l'escenari del 41è Cros Escolar de Rubí. Aquesta activitat esportiva, ja consolidada a la ciutat, està organitzada per la Unió Atlètica Rubí (UAR) i l'Ajuntament. Les inscripcions es poden fer en línia fins al 28 de març.

 

En l'edició de l'any passat, al voltant del miler de nens i nenes van voler formar part d'aquesta competició. És per aquest motiu, que enguany es torna a apostar per organitzar curses amb diferents distàncies en funció de l'edat i el sexe dels participants. L'única que s'ha modificat és la que agrupa els joves nascuts el 2003 - 2004, que s'ha escurçat la distància.

 

Les 13 curses que es disputaran per categories començaran a les 9.30 h amb l'open mixt, al qual hi poden participar esportistes de totes les edats fora de les categories escolars i que suposarà un recorregut de 4.500 m. L'última serà a les 13.05 h amb les atletes nascudes els anys 2009 - 2010 i suposarà un recorregut de 1.100 m.

 

L’organització lliurarà un trofeu acreditatiu als tres primers classificats de la cursa general i als tres primers de la classificació local de les curses escolars. A més, també rebrà un trofeu el primer equip classificat de cada categoria de les curses escolars, puntuaran els quatre primers atletes de cada centre educatiu. Això sí, tots els participants rebran una motxilla de roba i els que quedin entre el quart i desè lloc, també s'enduran una cantimplora metàl·lica.

 

La inscripció es pot fer exclusivament en línia al següent webfins al 28 de març, 3 dies abans de la cursa. L'única cursa que té algun cost és l'open per la qual s'han de pagar 3 €.

 

Aquesta edició del Cros Escolar comptarà amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle formatiu de grau mitjà de Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural (CAFEMN) i del Cicle formatiu de grau superior de Condicionament Físic del Col·legi Regina Carmeli.

 

Una cursa solidària

De nou, el Cros Escolar també aporta el seu granet de solidaritat amb la recollida d'aliments en col·laboració amb la Taula d'entitats de Rubí per la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater-Nadal, ASAV i Càritas. Totes aquelles persones que així ho desitgin, podran fer les seves aportacions a les carpes disposades per aquesta finalitat durant la cursa.