Tercera pujada consecutiva dels preus de lloguer a Rubí

La ciutat és l'única de la zona que encadena tres mesos d'escalada, encara que de forma moderada
En només un any, el preu del metre quadrat rubinenc s'ha enfilat més d'un 8%
En només un any, el preu del metre quadrat rubinenc s'ha enfilat més d'un 8% | ARXIU

 
 

Després de la lleugera baixada postnadalenca, el preu del lloguer a Rubí ha tornat a agafar una tendència a l'alça. Segons les dades del portal immobiliari Habitaclia, aquest abril ha sigut el tercer més en què els preus s'han tornat a incrementar i el metre quadrat ja se situa al voltant dels 9,42 €/m2. Un valor que només suposa un 0,3% més respecte al mes anterior, però que si es compara amb els valors de l'any passat ja representa un increment del 8,2%.


 

Dit d'una altra manera i perquè els interessats en llogar un habitatge tinguin les dades clares sobre la taula, a dia d'escriure aquest article en l'esmentat portal virtual només s'anuncien dos pisos per menys de 600 euros al mes. Cal destacar, però, que a diferència d'altres poblacions, els lloguers majoritàriament encara es mantenen per sota del llindar dels 1.000 euros. En dos de cada tres anuncis se'n demana menys d'aquesta quantitat.

 

Com està el mercat a la resta de poblacions veïnes? Novament Sant Cugat és la localitat que lidera el mercat amb els valors més elevats. Amb un metre quadrat situat en els 14,59 euros, el municipi experimenta un increment de preus d'un 1,7% pel que fa al març i d'un 5,3% respecte un any enrere. En aquest sentit, mentre que l'oportunitat immobiliària més assequible se situa en els 680 euros/mes, el lloguer més car arriba als 14.000 euros/mes.


 

En el cas de Terrassa els lloguers ja es comencen a assimilar als de Rubí amb un preu de 9 €/m2, mentre que els (pocs) lloguers de Sant Quirze semblen haver-se moderat i el valor se situa en els 8,28 €/m2. Cal posar de relleu, però, que totes aquestes xifres encara resten per sota de la mitjana comarcal: 11,04 €/m2.
Comentaris

envia el comentari