La revolució del vehicle elèctric arriba a Rubí

El IV Congrés Rubí Brilla introdueix la 1a Fira del Vehicle Elèctric
Els vehicles elèctrics al pàrquing Rubí Forma
Els vehicles elèctrics al pàrquing Rubí Forma | ASM

El IV Congrés Rubí Brilla ha anat més enllà i ha incorporat la 1a Fira del Vechicle Elèctric. Durant el divendres 24 de novembre a la tarda i el dissabte 25 de novembre, el pàrquing de l'edifici Rubí Forma s'han congregat  propostes innovadores referents als vehicles elèctrics.

 

L'objectiu de la fira és "ser un aparador per la ciudadania i el texiit empresarial de la mobilitat elèctirica". Es vol concienciar del ciutadà sobre la importància del vehicle elèctric, una de les alternatives del futur per apostar per l'ecologia i la sostenibilitat.

 

Una de les propostes de la fira és la incoporació d'un renault ZOE 100% elèctric per part de l'autoescola DAS. "Com autoescola hem de donar exemple d'una conducció sostenible", ha senyalat el professor Daniel Aguilar. Prop d'ell, uns avis observen amb admiració i sorpresa el nou Renault Twizy. Comenten entre ells que per circular per ciutat "és una molt bona alternativa".


 

Entre altres exemples, està el famòs Smart elèctric. Acompanyat d'altres tipus de turismes, motocicletes, patinets, mocicles i fins i tot autobusos. A més, tots aquells que han visitat la fira, han pogut trobar punts de càrrega de vehicles elèctrics. Al voltant, hi havia els stands per assegurar assesorament tècnic i informació sobre les subvencions. 

 

La 1a Fira del Vehicle elèctric ha volgut ser una trobada familiar, per això, hi ha hagut activitats lúdiques i servei de food trucks durant els dos dies.