Un portal recull totes les ofertes de naus i terrenys industrials de Rubí

L'eina es posarà en marxa gràcies a l'acord entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Occidental
Inauguració de la nova nau industrial de Kao Chimigraf
Inauguració de la nova nau industrial de Kao Chimigraf | DGM

 

L'Ajuntament de Rubí ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental que permet que el web de Rubiempresa ofereixi un inventari permanent de les ofertes de naus i solars dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Rubí recollides als portals web Habitaclia, Idealista i Ya Encontré.

 

A través d'aquest recurs, les ofertes de naus i solars industrials disponibles als PAE del municipi estaran permanentment actualitzades i l'usuari hi podrà trobar informació al dia del preu, els metres quadrats, l'enllaç a la publicació l'oferta del portal d'origen, el règim d'adquisició, el tipus d'immoble -nau o solar- i la ubicació a través de coordenades de latitud i longitud.


 

D'aquesta manera, Rubiempresa.net cerca complementar el seu servei de Portal Immobiliari amb un sistema d'informació automàtica i permanent de l'oferta de sòl i sostre disponibles als diferents polígons. L'eina permet també monitorar a temps real l'oferta de sòl i sostre industrial disponible.

 

"Tenir informació el més actualitzada possible sobre l'oferta de les naus industrials del municipi ens ajudarà en dos objectius: el nostre paper de facilitadors de l'activitat econòmica i la necessitat d'obtenir indicadors permanentment actualitzats de la realitat industrial del municipi", ha assegurat el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

 

A més, l'administració local i l'ens comarcal treballaran conjuntament per impulsar polítiques de promoció econòmica que puguin beneficiar el conjunt del territori, consolidar una metodologia de treball en xarxa i coordinar la implementació d'actuacions d'acord amb les necessitats comunes.


 

Actualment Rubí té 1.109 naus en els onze PAE de la ciutat i d'aquestes 1009 (en cens 2016 hi havien 100 naus disponibles) estan ocupades i acullen algun tipus d'activitat industrial, una xifra que representa el 90,98% de les naus existents al terme municipal de la ciutat. Només 75 de les naus del municipi, un 6,76%, estan al mercat. D'aquestes, 18 es mantenen actives i a 57 no s'hi du a terme cap activitat.

 

La gran majoria del sòl industrial està executat i les àrees amb espai disponible més grans es troben a Sant Genís i Cova Solera. Els onze PAEs de la ciutat estan formats per un total de 1.134 parcel·les de les quals només 25 (un 2,20%) no estan edificades. Els polígons més grans són Can Jardí (283 parcel·les), Cova Solera (229), Can Rosés (188) i Rubí Sud (153).

Comentaris

envia el comentari