L'empresa "Pastas Gallo" es posa en venda

La família Espona la va crear el 1946 a Rubí i està valorada en 200 milions d’euros
Pastas Gallo, en venda
Pastas Gallo, en venda | CEDIT

La família Espona, propietària de la famosa multinacional Pastas Gallo, ha decidit posar-la a la venda, segons el diari La Vanguardia. Aquesta empresa es va crear el 1946 a Rubí i, actualment, està valorada en uns 200 milions d’euros.

 

La intenció de la família és la de distribuir els quaderns de venda d’aquí a un parell de setmanes per tal que els inversors que hi estiguin interessats puguin començar a fer les gestions necessàries i, d’aquesta forma, convertir-se en els nous propietaris de Pastas Gallo. Els rumors apunten que algunes multinacionals del sector alimentari podrien tenir interès a comprar l’empresa.

 

Aquesta no és la primera vegada que els rumors de venda es posicionen sobre aquesta multinacional. El 2017 també es va especular amb la possible venda, quan es rumorejava que dues de les germanes que porten l’empresa, la Silvia i la Pilar, volien desfer-se de les seves accions, però no va ser possible.

Pastas Gallo és l’empresa líder en el sector i té tres fàbriques: a Granollers, a Esparreguera i a Còrdova. L’any passat va aconseguir un benefici brut de 20 milions d’euros i dona feina a 420 persones.