Comerç Rubí impulsarà una nova campanya de dinamització comercial

La proposta compta amb el suport de l'Ajuntament
Els carrers de Rubí
Els carrers de Rubí | Cedit

 

Rebaixes, Refresques és el títol de la nova campanya de dinamització comercial que posarà en marxa Comerç Rubí amb l'inici de les rebaixes d'estiu. La proposta compta amb el suport del consistori i el Mercat Municipal.

 

Tots els dijous s'oferirà als clients dels comerços rubinencs adherits a la campanya la possibilitat de canviar els seus tiquets de compra per gelats. Per fer-ho, s'hauran de dirigir a la Plaça Esmendia, on s'habilitarà una parada informativa de Comerç Rubí, l'entitat que agrupa el teixit comercial de la ciutat vallesana, i un cop allà podran bescanviar els tiquets de dos comerços diferents per un gelat. A més, els clients també podran omplir una butlleta per entrar en el sorteig d'un creuer pel mediterrani. 

 

A més, el Mercat Municipal també obsequiarà als seus clients amb gelats durant els mesos de juliol i agost. Per fer-ho, hauran d'apropar-se als bars del Mercat associats a la proposta, només els divendres a les 15 hores. Allà, presentant dos tiquets de compra, podran obtenir el gelat. 

 

D'altra banda, els dijous del més de juliol de 18 a 20 hores, es cel·lebraran a l'Illa de vianants concerts, espectacles i activitats d'animació. Per aquest dijous 5 de juliol hi ha prevista l'actuació de la companyia Toc de Fusta, la instal·lació d'Els amics d'en Crusó i l'espectacle Il Criceto

 

Comentaris

envia el comentari