CNT denuncia Pino Componentes per persecució sindical

El sindicat CNT denuncia Pino Componentes per persecució sindical | CNT

El sindicat CNT ja ha engegat mesures jurídiques contra Pino Componentes S.L., empresa dedicada a la fabricació de peces d’automoció ubicada a Rubí.

 

El passat dimecres 1 de març, militants de la CNT Sabadell i Terrassa van realitzar una concentració davant de Pino Componentes per reclamar la readmissió de dos treballadors del seu sindicat acomiadats de l’empresa per repartir octavetes als centres de Rubí i les Borges Blanques. [Llegeix la notícia]

 

El sindicat CNT denuncia que la gerència de l´empresa no ha consentit que la secció sindical hagi aconseguit fa uns mesos la regularització dels contractes temporals en frau de llei a la planta de Rubí i recrimina la imposició de més de 30 sancions als seus afiliats des de la creació de la secció sindical formada per gran part de la plantilla de taller de Rubí.


 

Els treballadors afectats també asseguren que han estat acomiadats perquè el passat mes de novembre van denunciar l´alta contractació temporal. De fet, els dos acomiadats van passar a ser indefinits al desembre passat.

 

CNT ha subratllat que de no readmetre els treballadors acomiadats farà extensiu el conflicte a empreses que tinguin relació amb Pino Componentes.
Comentaris

envia el comentari