Can Jardí - Polígon Circular arrenca el pròxim 1 de març

Aquesta prova pilot permetrà optimitzar i reduir els recursos energètics i millorar la competitivitat empresarial
Polígon Can Jardí
Polígon Industrial de Can Jardí | Jordi Vilalta

 

El Polígon d'Activitat Econòmica de Can Jardí es convertirà a partir del pròxim 1 de març en el primer polígon circular de Rubí. Aquest projecte pretén optimitzar costos, reduir les emissions de CO₂, crear ocupació i nous perfils professionals i millorar la competitivitat de totes les empreses participants gràcies a la gestió compartida dels recursos del polígon.

 

"Aquest model de gestió innovador i pioner estem convençuts que representarà un salt qualitatiu importantíssim per Can Jardí, en el futur, per tota la ciutat", afirma el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

 

La prova pilot durarà tres anys i té per objectiu, entre d'altres, demostrar que els beneficis obtinguts anualment són superiors al cost del projecte. Aquesta iniciativa està cofinançada entre l'Ajuntament i les empreses participants. 

 

Aquesta presentació s'ha fet durant la 15a reunió tècnica Rubí Brilla i dóna continuïtat a dos projectes realitzats per l'Oficina de Serveis a l'Empresa, l'OSE: la diagnosi de les potencialitats de l’economia circular en l’àmbit dels residus als polígons d’activitat econòmica de Rubí i la definició dels criteris de qualitat en aquests polígons i naus industrials de Rubí.