Ana María Martínez, PSC, a Cecot: "El manteniment als polígons ha d'estar molt al dia"

La candidata socialista ha plantejat la seva proposta en l'àmbit de l'activitat econòmica
Representants de Cecot i PSC durant la trobada
Representants de Cecot i PSC durant la trobada | N.E.

 

Ana María Martínez, actual alcaldessa de Rubí i candidata del PSC a les eleccions municipals, ha assistit a la trobada que està realitzant la Cecot amb tots els caps de llista dels partits que es presenten als pròxims comicis a Rubí.

 

En aquestes reunions, tal com explica Manel Jiménez, president del Fòrum Empresarial Cecot, es pretén "sensibilitzar sobre aspectes que poden significar millores per la ciutat perquè afavoreixin el creixement econòmic i el desenvolupament de Rubí". I en aquest sentit, Jiménez ha assenyalat la importància que des de l'administració pública s'agilitzin tant l'execució de projectes com la gestió de llicències. 

 

Segons el president del Fòrum Empresarial Cecot "s'ha avançat molt en els últims anys però que encara hi ha un camí a recórrer". Durant la trobada, també s'ha demanat a Martínez que els polígons formin part de Rubí com qualsevol altra part del municipi.

 

Per la seva banda, la candidata socialista ha assenyalat la importància de continuar potenciant tant la indústria com els polígons com a pols d'atracció de Rubí per seguir "lluint amb orgull l'etiqueta de ciutat industrial". En aquest sentit, però, Martínez ha afegit que cal continuar millorant el manteniment d'aquestes zones de la ciutat perquè realment tinguin un valor afegit.

 

"Tenim polígons i urbanitzacions a les quals no acabem d’arribar perquè l’extensió és tan gran que amb el mecanisme actual és impossible que ho tinguem al dia", afirma la candidata socialista. És per aquest motiu que s'està treballant en un nou contracte de manteniment, segons explica Martínez. I afegeix que durant aquests quatre anys s'han invertit molts diners en aquest sentit però que "tot és millorable i el manteniment als polígons ha d'estar molt al dia".

 

Ana María Martínez ha presentat, durant la reunió amb representants de la Cecot, les seves propostes en l'àmbit de l'activitat econòmica que giren al voltant de tres eixos: indústria, comerç i ocupació.

 

El president del Fòrum Empresarial Cecot, Manel Jiménez, ha insistit en la necessitat d'aprovar un nou POUM, ja que l'actual, basat en els anys 80 "genera inseguretats entre els empresaris i això podria tenir conseqüències negatives pel desenvolupament econòmic de Rubí".

 

Aquesta és la segona trobada que realitza la Cecot amb candidats a les eleccions municipals de Rubí. La primera va ser fa unes setmanes amb Xavier Corbera (ERC).