300.000 euros per als pressupostos participatius 2020

Les propostes es poden fer mitjançant la plataforma Participa Rubí o bé de manera presencial a les trobades que es faran durant el mes de juny
La plataforma Participa Rubí informa dels passos a seguir
La plataforma Participa Rubí informa dels passos a seguir | Redacció

 

Durant tot el mes de juny, els rubinencs i rubinenques poden presentar les seves propostes per als pressupostos participatius 2020 que estan dotats de 300.000 euros, 50.000 dels quals es destinen a les aportacions dels infants i joves. Les iniciatives ciutadanes es poden presentar per dues vies: de manera virtual o de manera presencial.

 

Des de la plataforma Participa Rubí, els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys poden publicar les seves propostes i comentar-ne les que ja s'hagin presentat. Aquesta fase estarà operativa durant tot el mes de juny. Per poder fer aquestes aportacions, però, cal estar registrat al web i formar part del registre de participació ciutadana. El dia 12 de juny a les 19 h hi ha prevista una sessió presencial a l'edifici Rubí Forma per explicar tot aquest procés i el funcionament de la plataforma.

 

D'altra banda, per tal de poder participar en les propostes dels pressupostos participatius de manera presencial, s'habilitaran diversos punts a diferents indrets de la ciutat. Aquestes trobades no requereixen inscripció prèvia, ja que són punts d'atenció presencial. Les jornades tindran lloc:

 

- Dijous 13/06/2019 de 17 h a 20 h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

- Dimarts 18/06/2019 d'11 a 13 h al Rubí Forma

- Dimarts 25/06/2019 de 16 a 19 h al centre cívic de Can Fatjó

 

El 20 de juny, a les 19 h al Rubí Forma, també tindrà lloc un taller de presentació de propostes obert a tota la ciutadania on els assistents debatran i faran propostes. Tant per aquesta última com per la jornada del dia 12, cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected]

 

Les propostes recollides passaran per un procés de validació tècnica durant el mes de juliol que valorarà la viabilitat de les idees i la quantificació del cost de cadascuna d'elles.