Torna el festival de curtmetratges de terror, fantàstic i freak de Rubí

L’InFest tindrà lloc els dies 12 i 13 de juliol a la plaça del Celler de Rubí
Imatge de l'anunci del festival de curtmetratges de terror freak de Rubí

 

L’estiu és un dels millors moments per gaudir del cinema a la fresca. Enguany torna la quarta edició del festival InFest amb els seus curtmetratges de terror freak el 12 i 13 de juliol a la plaça del Celler de Rubí.

 

Per als organitzadors del festival, l’Infest sorgeix amb el propòsit que “Rubí es conegui com el Rubiwood del Vallès”. Per aquest motiu, i des de fa quatre anys, l’Infest organitza un passi de curtmetratges de terror fantàstic i freak a l'aire lliure, amb servei de bar, concerts i tota mena d'activitats ambientades en el món del cinema.

 

Tant divendres com dissabte es projectaran curtmetratges que optaran a ser un dels guanyadors de la competició a millor curt de terror fantàstic i freak. Fora de concurs es projectarà ‘La celda dual’, una cinta del rubinenc d’Ignació Malagón i la Lombarda Films, on dos estudiants entren dins d’un videojoc maleït que converteix el pis llogat on viuen en una presó terrible.

 

Cada passi de curtmetratges projectarà entre deu i onze films procedents de països com França, Països Baixos, Canadà i Espanya. El Premi del Jurat al Millor curtmetratge Infest Rubí 2019 està dotat amb 1.000 euros, i hi ha un segon de 250 euros. També hi haurà un Premi del Públic Infest Rubí dotat amb 250 euros. S’anomenaran als guanyadors en finalitzar la projecció dels curtmetratges a la gala de cloenda del dissabte 13 de juliol.

 

Terror i actuacions musicals 

L'InFest és una cita d’allò més apropiada per als amants del terror freak però també hi haurà espai per actuacions musicals i activitats paral·leles.

 

El divendres a les 21 h actuarà La Sonik DJ i posteriorment el grup F.A.N.T.A., inspirat en la música dels Ramones. L’endemà en el mateix horari serà el torn del dj A.C.M.E, un imprescindible en tota festa rubinenca, i tot seguit el trio de València, Aullido atómico.

 

Podeu veure l'anunci de l'InFest 2019:

 

 

Gràcies a l’InFest, Rubí s’ha convertit en una referent en el cine de gènere de terror fantàstic i freak. TOT Rubí és un dels membres col·laboradors d’aquest festival.