Caramelles davant de l'Ajuntament

Miquel Arbós, president de l'agrupació, s'ha mostrat molt satisfet del desenvolupament de la jornada.
La Societat Coral Unió Rubinenca posant amb l'equip de l'Ajuntament.
La Societat Coral Unió Rubinenca posant amb l'equip de l'Ajuntament. | Pol Parrilla

 

La Societat Coral Unió Rubinenca ha ofert aquest diumenge al migdia una cantada de caramelles davant de l'Ajuntament de la ciutat. A l'acte, que ha durat entorn els 35 minuts, han assistit l'alcaldessa, Ana María Martínez, i diversos membres de l'equip del govern municipal.

 

L'agrupació musical, que rep aquest nom des del 1949 malgrat els seus més de 150 anys d'existència, està format per divuit cantants, tres músics i una directora i han mostrat un repertori de sis cançons. Miquel Arbós, músic professional i president de la Societat des de fa un any, ha valorat molt positivament la diada i la seva actuació, ja que "hem anat millorant en els assajos i això ha quedat demostrat avui". Arbós també ha volgut destacar que és molt importants per ells el "recolzament de l'Ajuntament i de la gent que estava a la plaça. La diada és quelcom molt bonic per nosaltres i fer-ho davant del poble ens omple". Per acabar, però, Arbòs tem que la tradició no sigui continuada per les noves generacions (les edats dels components de la coral estan compreses entre els 60 i 90 anys): "portem més de 150 anys d'història i hem de mirar de conservar aquestes tradicions".


 

Per acabar amb l'actuació, els artistes han entrat a l'edifici de l'Ajuntament i han estat convidats a un aperitiu. Demà actuaran al mercat de la vil·la també amb moltes ganes, ja que "esperem que hi hagi molta gent".

 

 

 

 

 
Comentaris

envia el comentari