S’obren les inscripcions per als tallers i cursos de primavera de l'Espai Jove Torre Bassas

L'Espai Jove Torre Bassas repetirà aquest trimestre el curs de llengua de signes en català, les habituals píndoles formatives per a la inserció laboral, així com tallers de còmic o street dance per als adolescents
Les millors imatges de la celebració dels 20 anys de l'Espai Jove Torre Bassas!
L'Espai Jove Torre Bassas! | Redacció

Ja s'han obert les inscripcions per als nous tallers i cursos de primavera de Rubí Jove. Les persones interessades a participar en alguna de les activitats programades a l’Espai Jove Torre Bassas s’hi poden apuntar gratuïtament fins al 12 d’abril o bé després de Setmana Santa, del 22 al 25 d’abril.

 

En el cas dels tallers, només cal emplenar un formulari a www.rubijove.cat i lliurar l’autorització per a menors d’edat, si correspon. Per als cursos, la inscripció s’ha de fer presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas.

 

Aquest trimestre, els adolescents de 12 a 16 anys podran assistir a tallers de grafiti, il·lustració i còmic, street dance, fotografia, guitarra, boxa, kpop i 'Fem deures', mentre que els joves de 17 a 29 anys tindran a la seva disposició activitats de fotografia i d’il·lustració i còmic. A més, s’ha programat un taller de teatre obert a nois i noies de 12 a 29 anys.

 

Pel que fa a la formació, l’Espai Jove Torre Bassas repetirà aquest trimestre el mòdul A del curs de llengua de signes en català, així com les habituals píndoles formatives per a la inserció laboral, en aquest cas dedicades a 'Com presentar un currículum en una empresa amb la garantia que se’l llegeixin' i a 'Les principals apps d’ofertes de feina i com funcionen'.

 

La programació de primavera de Rubí Jove també inclou altres propostes puntuals, com ara els campionats de videojocs que tindran lloc l’últim divendres de cada mes; el cicle d’activitats relacionades amb una vida saludable 'La primavera la sang altera,' dins el qual està previst un taller de mites sobre la sexualitat (23 de maig); i el servei itinerant d’informació i recollida de suggeriments 'Rubí Jove als barris'.

 

Tot aquesta oferta es completa amb espais oberts sobre diferents temàtiques, com són el Divendres Otaku, l’Espai feminista del Grup Les Rebel, el Consejo de Gamers i l’Espai LGTBI+ del Grup Prisma, i amb serveis d’assessoria en matèria laboral, LGTBI+, sexual i de parella, i formativa.

 

L’Espai Jove Torre Bassas va celebrar els 20 anys de la seva construcció a finals d'aquest mes de març amb activitats i tallers per commemorar les dues dècades de vida (vegeu notícia).