Sergi Estella presenta el seu debut discogràfic "Ho superas i et fots"

El local de la CGT de Rubí ha estat ple de gom a gom
Debut de Sergi Estella al espai socio-cultural de la CGT
Debut de Sergi Estella al espai socio-cultural de la CGT | ASM

 

Sergi Estella, el cantant i guitarrista rubinenc de la banda Empty Cage, ha presentat el seu primer CD en solitari titulat "Ho superes i et fots", al espai socio-cultural de la CGT dins del programa musical. El seu debut ha sigut el protagonista total de la nit de dissabte. Tot el local ha estat ple durant tot el concert i gairebé era impossible moure's.

 

Durant el debut, Sergi Estella ha presentat els 10 temes que formen el disc. Tots ells amb aires de blues&rock'n roll. Alguns títols de les seves cançons són: "Les magdalenes s'endureixen, les galetes s'estoven", "Fins i tot per suïcidar-me la RENFE arriba tard", "Deixem-nos d'hòsties" o "Amb el cap entre les seves cames", entre d'altres.


 

Els seus temes estan caracteritzats per unes lletres atrevides, polèmiques i picares que representen el seu estil personal: transgressor i audaç. A més, també ha fet servir els instruments que es construeix ell mateix a partir d'altres materials com caixa de cigars, escombra, raqueta, paella o cadenes. Després, els fa servir per compondre i tocar les seves cançons.  

 

Els assistents a la presentació del CD no han pogut evitar mostrar la seva sorpresa davant l'actuació de Sergi Estella marcada per la seva profunda personalitat i les seves lletres irreverents i originals