El RRandom porta a Rubí a Estrella Morente!

Morente és una dels majors referents en música flamenca actual
Estrella Morente
Estrella Morente | Cedida

 

Rubí s'endinsa entre el 22 i el 30 de juny en un cicle de concerts que ompliran tota la ciutat de música. El Rubí Random Music Festival portarà artistes referents de diferents estils musicals al Teatre Municipal La Sala, a l'Escardívol, la plaça de Salvador Allende i l'amfiteatre del Castell.

 

Veure més: La Sala s'omple pel RRandom!

 

Aquesta darrera ubicació serà el lloc on actuarà una de les artistes més consagrades del flamenc a Espanya: Estrella Morente. Filla del cantaor Enrique Morente i la bailaora Aurora Carbonell, des de la seva infància ha viscut el flamenc de ben de prop. Morente té una veu privilegiada, sentit del ritme i passió pel flamenc: tres qualitats que li ha permès explorar nous matisos del seu estil que l'han portat a convertir-se en una de les grans figures de la cançó espanyola.

 

Estrella Morente va publicar el seu primer disc el 2001 'Mi cante y un poema', que va suposar la seva confirmació com a artista flamenca. Des d'aleshores no ha deixat de publicar èxits que l'han portat a diferents festivals de tot el món, com la Bienal de Sevilla, el Festival de la Guitarra de Barcelona, el Festival Internacional de Música i Dansa de Granada.

 

En tots aquests anys, Morente també ha participat en diverses peces cinematogràfiques entre les quals hi destaquen Chico y Rita de Fernando Trueba o el famós tango de la película Volver, protagonitzada per Penelópe Cruz.

 

  Compra entrades