El rock sonarà aquest divendres al Centre Cívic d'El Pinar

L'espai 14/13 acollirà el concert 'Sardinada Rock'
El Centre Cívic d'El Pinar acollirà la jornada de concerts
El Centre Cívic d'El Pinar acollirà la jornada de concerts | Ajuntament de Rubí

L’Espai 14/13, ubicat al barri d’El Pinar, proposa un nou concert per a aquest divendres sota el nom de Sardinada Rock, en al·lusió a les festes de Carnaval que se celebren aquests dies. Les bandes de hard rock i rock alternatiu StringcordZ, Alud i Rock’e’Fort seran les protagonistes de la vetllada, que tindrà un preu d’entrada de només 3 €. El concert s’iniciarà a les 21.15 h tot i que la sala obrirà mitja hora abans, a les 20.45 h.

 

L’Espai 14/13 ha iniciat recentment una nova etapa amb l’objectiu de convertir-se en la sala de concerts dels grups de música locals i un lloc de referència per alsamants de la música rock. Des del desembre, l’equipament acull actuacions mensuals de bandes rubinenques gràcies a la col·laboració entre les regidories de Cultura i Joventut i la implicació dels propis músics de la ciutat.


 

El projecte que ha posat en marxa l’Ajuntament amb el suport de l’empresa SUNIDU, integrada per músics de Rubí, fa valer un espai amb un aforament que pot arribar fins a les 300 persones.
Comentaris

envia el comentari