La Plana del Castell celebra la seva festa de barri aquest cap de setmana

Activitats infantils, música i sardana entre els plats forts de la celebració
Plaça Marquès de Barberà , epicentre de la festa de la Plana del Castell
Plaça Marquès de Barberà, epicentre de la festa de la Plana del Castell | Núria Escudé

 

  

Aquest cap de setmana arriba la festa del barri de La Plana del Castell. Des de divendres a diumenge, les activitats ompliran els carrers de la zona agafant com a epicentre de la festa la plaça Marquès de Barberà.

  

  

Les activitats comencen divendres a les 20.30 h amb una passejada nocturna infantil. Aquesta activitat s'organitza conjuntament amb membres de l'escola Rivo Rubeo. El recorregut serà sortint des de la plaça cap a Can Xercavins i arribaran fins a la Masia de Can Feliu. La idea és que els més petits gaudeixin d'una sortida amb llanterna. Durant la passejada faran diverses activitats per als infants com un passatge del terror.


  

  

Pel que fa a dissabte, a partir de les 20.30 h es farà un sopar participatiu on cada assistent portarà plats per compartir. L'objectiu d'aquest àpat és crear un punt de trobada entre els veïns. Més tard, a les 22 h tindrà lloc l'Actuació Musical Participativa. Una jam session pensada per donar veu a aquells rubinencs i rubinenques interessats en la música. D'aquesta manera, pretenen potenciar el talent local i tot aquell que vulgui cantar una cançó o sumar-se al concert ho ha pogut fer. De fet, durant tot l'any s'han estat preparant aquelles persones interessades a participar-hi.

  


  

De cara a diumenge, la Plaça Marquès de Barberà serà l'escenari de l'Audició de Sardanes, organitzada pel Foment de la Sardana, que tindrà lloc a les 19 h.

 

 
Comentaris

envia el comentari