Oberta la inscripció a les activitats d'estiu de l'Ateneu

La programació d'aquest any inclourà tastets d’estiu, espectacles familiars i activitats divulgatives.
L'Ateneu de Rubí comença un nou cicle d'activitats d'estiu
L'Ateneu de Rubí comença un nou cicle d'activitats d'estiu | CEDIT
 

Les inscripcions per als cursos d'estiu de l'Ateneu Municipal s'obren avui, dimarts 10 de juliol a les 10 hores. Aquelles persones que vulguin apuntar-s'hi, ho podran fer a través d'Internet al web cursos.ajuntament.cat, o bé de manera presencial a l'Ateneu. Les activitats que requereixen inscripció són els tastets d'estiu.

    

Aquest any, les activitats se centraran en 3 eixos diferents: tastets d'estiu, espectacles familiars i activitats divulgatives. Els tastets són tallers monogràfics que tracten sobre temes molt relacionats amb les vacances d'estiu, com els quaderns de viatge amb scrapbook, tallers sobre el manteniment d'ordinadors, tast de cerveses catalanes, o fins i tot observacions astronòmiques nocturnes.

  

L'Ateneu també oferirà tres espectacles familiars durant el mes de juliol. Es tracta de La princesa i el drac (11 de juliol), Llegendes de bèsties (18 de juliol) o Sopa de pedres (25 de juliol). L'entrada per a aquestes activitats serà gratuïta, tot i que tindran un aforament limitat.

  

Pel que fa a les activitats divulgatives, en destaca La favoritel'última funció del cicle Conta'm una òpera, que tindrà lloc el 12 de juliol. A més, també hi ha previstes xerrades sobre ciència i tecnologia, com l'activitat organitzada per l'Asociación de Mujeres Creativas del Vallès, amb el títol Missatges del Montsec, de Montserrat Clemente, programada pel pròxim 20 de juliol.

 

L'horari de l'Ateneu per aquest mes de juliol és de dilluns a dijous de 10 a 14 hores i de 16 a 21.30 h. i els divendres, de 16 a 21.30 h. Del 27 de juliol fins a l'11 de setembre, ambdós inclosos, l'equipament romandrà tancat per vacances d'estiu.

Comentaris

envia el comentari