La música clàssica arriba a Rubí

'Concerts de Música Clàssica' portarà vuit actuacions a la ciutat
La música clà ssica protagonitza la proposta musical
La música clàssica protagonitza la proposta musical | Localpress

 

 

Els amants de la música clàssica d'aquí poc tindran fins a vuit oportunitats per gaudir d'aquest gènere musical a la nostra ciutat. Durant els pròxims tres mesos l'àrea de Cultura ha preparat actuacions en tres punts diferents de Rubí: el Celler, La Sala i l'Ateneu.

  

  

L'estrena del cicle musical estarà a càrrec de l'Orquestra de Cambra de l'Escola Municipal de Música Pere Burés el dia 12 de novembre, a les 12 h al Celler. El concert seguirà un programa amb peces de Vivaldi i Nyman. Tot i ser un espectacle gratuït cal fer reserva a l'adreça [email protected], ja que les places són limitades.


  

  

El següent escenari del cicle musical serà La Sala, on es podrà gaudir del concert de piano Quadres d'una exposició, de Daniel Ligorio, el 17 de novembre a les 21.30 h. L'entrada costarà 10 euros.

 

L'Ateneu s'estrenarà el divendres 24 de novembre a les 20.30 h amb un duet de veu i viola de gamba. El concert, a càrrec de Fernanda Sánchez i Anna Casademunt, és gratuït i es diu The voice of the Viol.

La coral rubinenca Conturbat Me farà dues representacions de la XII Cantada Popular Missa de coronació, de Mozart, el divendres 15 de desembre i el diumenge 17 del mateix mes. Serà al teatre La Sala amb un preu de 8 euros.


  

  

El diumenge 17 de desembre també hi haurà un altre concert de l'Orquestra de Cambra de l'Escola Municipal Pere Burés, on s'oferirà el programa Les músiques de Shakespeare. Serà a les 12 h al Celler, amb entrada gratuïta però amb una reserva prèvia que es pot fer a través del correu [email protected]

  

  

Oriol Romaní, clarinetista, oferirà el concert Meditacions festives a l'Ateneu Municipal el 22 de desembre a les 20.30 h, i l'entrada serà gratuïta. El 29 de desembre la música tornarà a La Sala a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès i la soprano Anabel Pérez Real, que oferiran el Festival de valsos i danses. Serà a les 21 h i l'entrada té un preu de 20 euros.


  

  

Per últim, la darrera cita del cicle musical serà el 19 de gener a La Sala. El violoncel d'Amparo Lacruz i la dansa de Lorena Nogal oferiran el concert Bach x 2, a les 21 h i a un preu de 10 euros.

  

  

 

 
Comentaris

envia el comentari