L’escola d’Art i Disseny edRa obrirà les seves portes el 15 de maig

Les preinscripcions hauran començat un dia abans, el 14, i estaran obertes fins al 29 de maig
L'escola d'Art i Disseny edRa obrirà les seves portes el 15 de maig
L'escola d'Art i Disseny edRa obrirà les seves portes el 15 de maig | CEDIT

L’escola d’Art i Disseny edRa ha programat una jornada de portes obertes pel proper dimecres 15 de maig, que es farà en dos torns: a les 17 h i a les 18 h. D’aquesta forma, tot aquell que estigui interessat en cursar un cicle formatiu a l’edRa podrà conèixer l’oferta educativa a més de visitar les seves instal·lacions. La data escollida ve lligada amb el període de preinscripcions que va anunciar l’Ajuntament de Rubí, ja que les preinscripcions per accedir als cicles formatius s’obriran del 14 al 29 de maig.

 

Pel curs 2019/2010, edRa oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mig de Serigrafia Artística i Disseny Gràfic Interactiu, que complementarà el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Espais Interactius únic a Catalunya. A més d’aquests cicles, edRa també oferirà tallers d’expressió plàstica per als infants i joves de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d’art per a persones a partir de 16 anys, seminaris d’art de 12 a 20 hores i un curs d’introducció al disseny preparat pels alumnes que accediran als Cicles Formatius.

 

Per tant, durant les dues sessions informatives que es duran a terme dimecres, s’explicarà la metodologia de treball d’edRa i els projectes que han dut a terme el centre, tant dins com fora de l’escola, per tal de complementar la seva formació acadèmica i enriquir l’activitat cultural de la ciutat.