L'Aula d'Extensió Universitària acomiada el curs escolar amb música a l'Ateneu

Aquesta jove entitat ha anat sumant adeptes a les seves sortides i conferències
Acte cloenda de l'AEUR
Acte cloenda de l'AEUR | N.E.

 

Aquest és el segon curs que l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí ofereix les seves conferències i sortides als rubinencs i rubinenques. Tot i la 'joventut' d'aquesta entitat, cada vegada són més aquells que decideixen ampliar la seva formació amb aquestes trobades i ja són més d'un centenar de socis. Com la resta d'estudiants, aquesta setmana el seu curs escolar ha arribat a la seva fi i l'AEUR ha fet l'acte de cloenda al recinte habitual on fan les xerrades, a l'Ateneu, potenciant la cultura amb la música de The Minstrels Quartet. 

 

Abans de la música, però, Rosa María Andrés, presidenta de l'AEUR, ha agraït tant als alumnes com als membres de la Junta que fan possible l'organització i la posada en marxa de les activitats que s'han anat realitzant durant aquests 9 mesos de curs tant dins com fora de la ciutat. Andrés ha explicat que l'entitat encara es troba en procés de consolidació i que encara tenen molta feina a fer però que estan molt satisfets dels resultats obtinguts fins ara. 

 

"És una manera de fer funcionar les neurones, de mantenir viu l'intel·lecte i de posar-nos al dia de coses que estan passant", d'aquesta manera animava la presidenta de l'AEUR a participar de les xerrades i sortides que s'organitzen des de l'entitat rubinenca.

 

A l'acte també hi ha assistit la responsable de l'Agrupació d'Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya, AFOPA, Muntsa Lamúa, de qui depenen totes les Aules d'Extensió Universitària. Lamúa ha fet riure els assistents en recordar que quan aquestes iniciatives van començar, fa molts anys, la gent es portava les mans al cap perquè "només eren quatre vells que volien aprendre" i que avui dia, cada vegada són més les persones que participen de les seves activitats. "L'èxit ha estat en la cultura de l'esforç que tenim", afirmava la responsable de l'AFOPA, qui encoratjava l'aula rubinenca a seguir creixent i a treballar en xarxa amb les entitats del municipi i la resta d'aules.

 

Com dèiem, la música de tancament del curs escolar ha anat a càrrec de The Minstrels Quartet, amb un concert 'De l'espiritual negre al clàssic modern'. Els seus integrants, Joan Baptista Sans, Xavier Gallego, Llorenç Castelló i Germán de la Riva han delectat els assistents a l'acte amb les seves veus. Aquí un petit tast: