L'Antiga Estació s'omple de 'Vida'!

Es tracta de la nova mostra de Mujeres Creativas del Vallés amb motiu del Dia Internacional de les Dones
Exposició Vida! a l'Antiga Estació
Exposició Vida! a l'Antiga Estació | N.E.

L'entrada a l'exposició ja explica en el seu primer plafó, com una declaració d'intencions, què es trobarà l'espectador. "Vida és una exposició que mostra, amb mil matisos, la diversitat de la vida en tota la seva esplendor. (...) Perquè la vida flueix harmoniosa i acolorida i mostra, en forma d'art, l'essència de les seves creadores".

 

I aquestes creadores no són altres que Las Mujeres Creativas del Vallés, de les quals 27 artistes han exposat les seves obres a l'antiga estació amb el lema "Vida!". Segons la seva presidenta, Montse Clemente, "és un compendi de l’expressió del sentir de les sòcies, representada des de la vida en les condicions més adverses, la vida cíclica, la natura com a vida, la dona com a vida, la maternitat, les relacions".

 

La sala d'exposicions de l'Antiga Estació s'ha omplert de membres de l'associació i familiars i amics que no s'han volgut perdre la inauguració de la mostra. Joan Gallisà, director del Museu Municipal Castell, ha assenyalat la bona relació i la contínua col·laboració de l'entitat amb l'equipament municipal. Per la seva banda, l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, ha volgut agafar el lema de la manifestació del 8M per assenyalar que "juntes arribarem més lluny". 

La presidenta de Mujeres Creativas del Vallés, Montse Clemente
La presidenta de Mujeres Creativas del Vallés, Montse Clemente | N.E.

 

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 30 de març a l'Antiga Estació. Aquí, una petita representació d'allò que us trobareu.

 

Exposició Vida! a l'Antiga Estació
Exposició Vida! a l'Antiga Estació | N.E.

 

Exposició Vida! a l'Antiga Estació
Exposició Vida! a l'Antiga Estació | N.E.

 

Exposició Vida! a l'Antiga Estació
Exposició Vida! a l'Antiga Estació | N.E.

 

Posar-li vida a la Vida!

El pròxim 15 de març, l'equipament municipal acollirà una performance al voltant de l'exposició 'Vida!'. En aquesta trobada es podrà gaudir d'un recital poètic per part de les sòcies de Las Mujeres Creativas del Vallés, amb dansa i la veu de la cantant mexicana La Malinche que estrenarà una de les seves últimes cançons en aquesta activitat.

 

Recordem que l'associació, que ja aplega un centenar de sòcies, es reuneix cada segon dilluns de mes a la Sala Espriu de l'Ateneu a les 19 h.